Kiskereskedelem

Eredeti Kebab percek alatt, akár otthon is…

Mostantól termékeink még könnyebben elérhetőek az Ön számára – akár otthon vagy útközben is, a Kebup! Csirke Kebabot mindössze öt perc alatt elkészítheti. Ezzel az egészséges táplálkozás jegyében, olyan ételt tarthat otthonában, amelyből sorban állás nélkül könnyen percek alatt eredeti Döner Kebabot varázsolhat a család vagy barátai asztalára. Mostantól bárhol és bármikor fogyaszthatja elősütött és szeletelt termékeinket a 300 g-os praktikus csomagolásnak köszönhetően. A Kebup! termékek különböző ízesítésben, csirkehúsból készülnek és steril körülmények között kerülnek csomagolásra, majd az élelmiszerhigiéniai szabályok maximális betartása mellett kerülnek kereskedelmi forgalomba. Hála a praktikus csomagolásnak és az azt tartalmazó egészséges és finom húsnak, mára ügyfeleink körében, minden korosztály számára közkedvelt termékké vált…

 

KEBUP! Csirke Kebeab Original

Csirkehúsból készült, fűszerezett, ellősütött, szeletelt és gyorsfagyasztott termék.

További információ

 

KEBUP! Csirke Kebeab Original+Pita

Csirkehúsból készült, fűszerezett, ellősütött, szeletelt és gyorsfagyasztott termék 2 pitával.

További információ

 • Rólunk

  A Halasi Kebpro Kft 2004 májusában alakult, német-magyar vegyes vállaltként. A termékeink gyártásához szükséges technológiát, know-how-t, fűszereket Németországból hoztuk, hozzuk be.

  Tovább...
 • Termékeink

  Fő tevékenységünk a kebab/gyros gyártása. A kebab/gyros-hús tömbökön kívül természetesen egyéb termékeket is készítünk, úgymint: pulled pork, saslik, csíkozott kebab/gyros hús,….

  Tovább...
 • Exportengedély

  Cégünk rendelkezik EU export regisztrációs számmal, mely lehetővé teszi az Európai Unió területére a saját előállítású termékek korlátlan szállítását.

Halasi Kebpro Kft. • H-6400 Kiskunhalas, Szegedi út 8.

Telefon: +36 70 451 5003, +36 70 451 5002 • Fax: +3677 426 014

info@kebpro.hu