A Halasi Kebpro Kft 2004 májusában alakult, német-magyar vegyes vállaltként. Fő tevékenységünk a kebab/gyros gyártása, melyhez a technológiát, know-how-t, fűszereket Németországból hoztuk, hozzuk be.
Cégünk 2005-től teljes mértékben magyar, családi vállalkozásként működik. Folyamatosan növekvő forgalmunk 2008-ra tette elkerülhetetlenné, hogy az addigi bérelt üzemünket, egy nagyobb, újabb, saját üzemre cseréljük. Ebben az üzemben a jelenlegi kapacitásunk heti 14-15 tonna gyorsfagyasztott kebab/gyros gyártását teszi lehetővé. Tárolni mintegy 18-20 tonna kebab/gyros-t tudunk a saját üzemünkben. Állandó, hosszú távú partnereink vannak, sokan már a kezdetek kezdetétől, ami azon hitünket erősíti, hogy állandó, jó minőségű terméket tudunk gyártani.
Minden gyártási, minőségellenőrzési folyamatot kiválóan képzett szakembereink felügyelnek. Az üzemünkbe szállított nyersanyagok ellenőrzésétől kezdve felügyelik a teljes folyamatot, így a gyártás minden fázisa maradéktalanul megfelel a legszigorúbb élelmiszerkezelési előírásoknak. Az élelmiszer gyártása, kezelése nagy felelősséggel jár, ezért a felelősségtudat és a szakmai felkészültség fejlesztése érdekében rendszeres továbbképzésken vesz részt minden dolgozónk.
A Halasi Kebpro Kft-nek van exportjoga, ami folyamatos állatorvosi ellenőrzést is garantálja. A kebab/gyros-hús tömbökön kívül természetesen egyéb termékeket is készítünk, úgymint: csíkozott kebab/gyros hús, saslik, májjal töltött combfilé…