Kiskereskedelem



Csirke Kebab Original + Pita

Sült combfilé szeletelve 2 pitával

Csirkehúsból készült, fűszerezett, ellősütött, szeletelt és gyorsfagyasztott termék 2 pitával.

300 g

Kiszerelés Súly
1 doboz 300 g
1 gyűjtődoboz (10 doboz) 3 kg
Termékleírás

Döner Kebab a török konyha egyik specialitása. A megnevezés török eredetű, szó szerinti fordításban azt jelenti, hogy ’forgó húsnyárs’. Területenként más neveken is említik: gyros,shawarma, stb. Eredetileg bárányhúst sütöttek a nyársakon, de ma már marha-, borjú-, és leggyakrabban csirkehúsból készítik, melyet hagyományosan egy hosszú késsel szeletelnek. Az elkészített húst friss zöldségekkel, öntettel pita kenyérben, vagy tálon krumplival, esetleg rizzsel tálalják.

Összetevők

Hús: csirkecomb filé, konyhasó, ultrapasztorözött tej, fűszer (mustár ízesítéssel), mononátrium-glutamát, szójapor, difoszfát, laktóz, nátriumcitrát, egyéb fűszer.

Pita: búzalisz, ivóvíz, konyhasó, cukor, sütőélesztő, növényi olaj.

Tárolás otthon

Felengedés után 0-4°C-on tárolva 24 óráig fogyasztható! Felengedés után visszafagyasztani tilos!

Átlagos tápérték
 100 g húsban 100 g pitában
Energia tartalom  1089 kJ / 262 kcal 1028 kJ / 242 kcal
Fehérje  21,77 g 6,9 g
Szénhidrát  0,97 g 50,1 g
Cukor  0,81 g 0 g
Zsír  18,99 g 1,6 g
Keményítő  0,16 g 0 g
Elkészítési javaslat

1. A húst kicsomagolás és felolvasztás után mikrohullámú sütőben 2-3 perc, serpenyőben 3-4 perc, sütőben 5-6 perc alatt megmelegítjük.

2. A pitát kicsomagolás és felolvasztás után mikrohullámú sütőben 45 másodpercig, kenyérpirítóban 90 másodpercig melegítjük. (A megadott értékek teljesítménytől függően változhatnak!)

3. A megmelegített kebab húst salátával (paradicsom, uborka, lilahagyma) rétegenként az előmelegített pitába rakjuk, joghurtos (tzatziki) vagy csípős szósszal ízesítjük. Jó étvágyat!

Flyer letöltése

  • Rólunk

    A Halasi Kebpro Kft 2004 májusában alakult, német-magyar vegyes vállaltként. A termékeink gyártásához szükséges technológiát, know-how-t, fűszereket Németországból hoztuk, hozzuk be.

    Tovább...
  • Termékeink

    Fő tevékenységünk a kebab/gyros gyártása. A kebab/gyros-hús tömbökön kívül természetesen egyéb termékeket is készítünk, úgymint: csíkozott kebab/gyros hús, saslik, májjal töltött combfilé….

    Tovább...
  • Exportengedély

    Cégünk rendelkezik EU export regisztrációs számmal, mely lehetővé teszi az Európai Unió területére a saját előállítású termékek korlátlan szállítását.

Halasi Kebpro Kft. • H-6400 Kiskunhalas, Szegedi út 8.

Telefon: +36 70 451 5003, +36 70 451 5002 • Fax: +3677 426 014

info@kebpro.hu