Logisztika

Vállalatunknak több saját hűtős autója van, melyekkel az ország teljes egészére eljutunk a kiskereskedelmi egységekbe. Minden héten szállítunk legalább egyszer, a kiemelt helyekre többször is megyünk. Vannak olyan területek is ahol nagykereskedőink  teszik teljessé a ’lefedettségünket’. A szállításokat egy megszokott rendszer szerint végezzük, amit szükség esetén igyekszünk az új igényeknek megfelelően alakítani. A nagykereskedők kiszolgálásában pedig a (méretünkhöz mérten) jelentős raktárkészletünk adja meg azt a lehetőséget, hogy akár egyik napról a másikra tudjunk árut biztosítani részükre.

 

Aktuális logisztikai térképünk:

 • Rólunk

  A Halasi Kebpro Kft 2004 májusában alakult, német-magyar vegyes vállaltként. A termékeink gyártásához szükséges technológiát, know-how-t, fűszereket Németországból hoztuk, hozzuk be.

  Tovább...
 • Termékeink

  Fő tevékenységünk a kebab/gyros gyártása. A kebab/gyros-hús tömbökön kívül természetesen egyéb termékeket is készítünk, úgymint: pulled pork, saslik, csíkozott kebab/gyros hús,….

  Tovább...
 • Exportengedély

  Cégünk rendelkezik EU export regisztrációs számmal, mely lehetővé teszi az Európai Unió területére a saját előállítású termékek korlátlan szállítását.

Halasi Kebpro Kft. • H-6400 Kiskunhalas, Szegedi út 8.

Telefon: +36 70 451 5003, +36 70 451 5002 • Fax: +3677 426 014

info@kebpro.hu