Bemutatkozás

A Halasi Kebpro Kft 2004 májusában alakult, német-magyar vegyes vállaltként. Fő tevékenységünk a kebab/gyros gyártása, melyhez a technológiát, know-how-t, fűszereket Németországból hoztuk, hozzuk be.

Cégünk 2005-től teljes mértékben magyar, családi vállalkozásként működik. Folyamatosan növekvő forgalmunk 2008-ra tette elkerülhetetlenné, hogy az addigi bérelt üzemünket, egy nagyobb, újabb, saját üzemre cseréljük. Ebben az üzemben a jelenlegi kapacitásunk heti 14-15 tonna gyorsfagyasztott kebab/gyros gyártását teszi lehetővé. Tárolni mintegy 18-20 tonna kebab/gyros-t tudunk a saját üzemünkben. Állandó, hosszú távú partnereink vannak, sokan már a kezdetek kezdetétől, ami azon hitünket erősíti, hogy állandó, jó minőségű terméket tudunk gyártani.

Minden gyártási, minőségellenőrzési folyamatot kiválóan képzett szakembereink felügyelnek. Az üzemünkbe szállított nyersanyagok ellenőrzésétől kezdve felügyelik a teljes folyamatot, így a gyártás minden fázisa maradéktalanul megfelel a legszigorúbb élelmiszerkezelési előírásoknak. Az élelmiszer gyártása, kezelése nagy felelősséggel jár, ezért a felelősségtudat és a szakmai felkészültség fejlesztése érdekében rendszeres továbbképzésken vesz részt minden dolgozónk.

A Halasi Kebpro Kft-nek van exportjoga, ami folyamatos állatorvosi ellenőrzést is garantálja. A kebab/gyros-hús tömbökön kívül természetesen egyéb termékeket is készítünk, úgymint: csíkozott kebab/gyros hús, saslik, májjal töltött combfilé…

 • Rólunk

  A Halasi Kebpro Kft 2004 májusában alakult, német-magyar vegyes vállaltként. A termékeink gyártásához szükséges technológiát, know-how-t, fűszereket Németországból hoztuk, hozzuk be.

  Tovább...
 • Termékeink

  Fő tevékenységünk a kebab/gyros gyártása. A kebab/gyros-hús tömbökön kívül természetesen egyéb termékeket is készítünk, úgymint: pulled pork, saslik, csíkozott kebab/gyros hús,….

  Tovább...
 • Exportengedély

  Cégünk rendelkezik EU export regisztrációs számmal, mely lehetővé teszi az Európai Unió területére a saját előállítású termékek korlátlan szállítását.

Halasi Kebpro Kft. • H-6400 Kiskunhalas, Szegedi út 8.

Telefon: +36 70 451 5003, +36 70 451 5002 • Fax: +3677 426 014

info@kebpro.hu