Minőség

Kebpro minőség

Vállalaltunk jelenleg mintegy 80 alkalmazottat foglalkoztat. Termékeinkkel jelen vagyunk az ország egész területén. Sikerünk titka termékeink folyamatosan garantált kiváló minősége és egyedi ízvilága. Az élelmiszerhígiéniai szabályok maximális betartása mellett (melyet az állami intézmények folyamatosan figyelemmel is kísérnek) korszerű technológiai eljárások és motivált munkatársaink segítségével naponta látjuk el friss árúval ügyfeleinket. A termékeinket saját hűtött gépjárműveinkkel szállítjuk az ügyfeleink által kívánt helyre. 

Nyersanyagok

A termékeinkhez felhasznált húst kizárólag ellenőrzött forrásból magyarországi partnereinktől szerezzük be. Beszállító partnereinkkel ápolt kiváló viszony és az évek óta fenálló üzleti kapcsolat alapja a kiváló minőségű megbízható magyar termék folyamatos biztosítása. A nyersanyagok tekintetében is napi szintű ellenőrzéseket végzünk, így az általunk felhasználásra kerülő nyersanyagok a legszigorúbb élelmiszerhigiéniai szabályoknak megfelelően használjuk fel termékeink gyártásához.

Gyártási folyamat

1. A baromfihús szükség szerint megrendelésre kerül a beszállítótól.

2. A leszállított árú hőmérsékletét és minőségét szakképett kollégáink vizsgálják.

3. A megfelelő kontrollértékek megálapítását követően a hús a beérkező árúk számára kialaított speciális hűtőházba kerül.

4. A hús igény szerint ebből a hűtőházból kerül a gyártócsarnokba.

5. A gyártás folyamán a hús csonttól való elválasztását, a speciális fűszerekkel történő ízesítés követi.

6. Egy bizonyos várakozási idő után – melynek során a fűszereket felveszi a hús – készen áll a hűs a döner kebab készítéséhez.

7. A következő lépésben az ízesített csirke kebabot döner nyársra fűzzük.

8. Amint az ügyfél által kívánt súly elérésre kerül, következik a döner nyárs formára vágása és a védőfóliába való csomagolása.

Fagyasztás

Az elkészült kebab nyársakat egy megelőzően elektronikusan -42 °C hőmérsékletre beállított speciális hűtőkamrában sokkolással lefagyasztjuk, majd az erre a célra kialakított -18 °C és -20 °C  hőmérsékletű hűtőkamrákban – az ügyfeleink részére történő kiszállításig – tároljuk, így termékeink egy éven keresztül frissek maradnak.

Nyomonkövetés

A nyomonkövethetőség kiemelt fontossággal bír cégünknél. Az ‘egy lépés előre, egy lépés hátra’ elv alapján garantáljuk az általunk előállított élelmiszerek biztonságát, illetve visszakereshetőségét. Nyomonkövetési rendszerünk teljes biztonsággal azonosíthatóvá teszi minden termékünk alapanyag-beszállítóját, melyet a hatóságok számára is hozzáférhetővé teszünk. Folyamatosan regisztráljuk a beszállító-termék kapcsolatot, illetve a termék-vásárló kapcsolatot is.

 • Rólunk

  A Halasi Kebpro Kft 2004 májusában alakult, német-magyar vegyes vállaltként. A termékeink gyártásához szükséges technológiát, know-how-t, fűszereket Németországból hoztuk, hozzuk be.

  Tovább...
 • Termékeink

  Fő tevékenységünk a kebab/gyros gyártása. A kebab/gyros-hús tömbökön kívül természetesen egyéb termékeket is készítünk, úgymint: pulled pork, saslik, csíkozott kebab/gyros hús,….

  Tovább...
 • Exportengedély

  Cégünk rendelkezik EU export regisztrációs számmal, mely lehetővé teszi az Európai Unió területére a saját előállítású termékek korlátlan szállítását.

Halasi Kebpro Kft. • H-6400 Kiskunhalas, Szegedi út 8.

Telefon: +36 70 451 5003, +36 70 451 5002 • Fax: +3677 426 014

info@kebpro.hu